събота, 23 юли 2016 г.

Очна линия - Inglot AMC Eyeliner Gel #77 Black

       Днес ще ви представя кратко ревю на една много популярна очна линия, а именно - Inglot AMC Eyeliner Gel #77. Това е класическа черна очна линия под формата на гел с матов финиш. Количеството е 5.5 гр. Имам я отскоро, но предполагам, че би издържала доста дълго, защото е необходимо много малко, за да се изпише очната линия. Аз я нанасям с една от четките на снимките по-долу. Едната е скосена и може да се използва за вежди, а другата по принцип е за червило, но аз я използвам за очна линия.



     Цвета е изключително наситен, страхотно пигментирано черно. Издържа дълго, не се размазва и не се събира в линиите на окото.  Може да се използва както върху клепача, така и във водната линия. Понеже е с гел формула линията не се напуква, както ми се случва с водоустойчивата очна линия на Essence, която използвах досега, а и продължавам да ползвам, когато бързам. Цената на тази на Inglot мисля, че беше 21,50 лв. Може да се купи от магазина им в Serdika Center.


Доколкото разбрах, тъй като е матова, след по-дълга употреба е необходимо да се купи един разтвор от Inglot (Duraline) и с него очната линия ставала водоустойчива. Понеже моята е нова все още не съм си го купила и не мога да кажа нищо за него. 

 

Според мен очната линия е страхотна, може би най-добрата, която съм ползвала досега. Ето го и резултата при мен: